Alex komt naar Nederland

Famke Janssen

Ja hoor, dit is relevant!

Hoi! Nederland heeft de wereld zo lief door de jaren heen gegeven: Heineken, Amstel, Jenever, het Noorderlicht, Famke Janssen, etc etc. Het gaf me ook een huis voor een jaar in mijn jeugd, want ik ben een verleden-Erasmus student aan de Rijksniversiteit Leiden. Daarom is het tijd voor mij om iets terug te geven, en dus met nederige dankbaarheid aan deze mooiste landen, ik heb veel plezier in te kondigen dat mijn romans zijn beschikbaar in Kindle-formaat uit www.amazon.nl.

Jazeker! Bovendien heb ik nu een extra pagina geplaatst op mijn website, in het bijzonder voor de Nederlandse (en inderdaad Vlaamse) bezoekers, die de details van al mijn boeken bevat. Voor meer details zie:

Alex Sumner (Nederlands)

Nederlands

Nederlands

Leave a comment

Filed under Books, Site Update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.