De website van Alex Sumner – romancier en schrijver over het occulte.

Welkom op mijn website. Hier vindt u informatie over mijn huidige en toekomstige werk, mijn nieuws, en de vorige projecten.

Ik ben een schrijver sinds 2001: Ik heb een aantal non-fictie artikelen gepubliceerd in het blad van de Westerse Mysterie Traditie. Als een non-fictie schrijver mijn leerstof betreft voornamelijk de Hermetische Kabbala, Astrologie, Tarot, Alchemy, de Golden Dawn, en Magick in het algemeen.

In 2009 heb ik mijn eerste roman uitgebracht, “The Magus,” een horror verhaal dat zich afspeelt in het hedendaagse Londen. Ik liet mijn tweede roman, “Opus Secunda” in 2010, terwijl in 2011 heb ik de derde titel in de trilogie gepubliceerd “Licence To Depart.”

In 2018 ik publiceer Eternal Witch.

In 2013 heb ik “Taromancer” gepubliceerd. Ik heb gewerkt ook aan een serie getiteld “The Demon Detective, en andere verhalen.” Zie hieronder voor meer informatie.

U mag gebruik maken van de Contact Alex pagina om mij een e-mail.

Ik ben geïnteresseerd in het horen van alle lezers (en potentiële lezers!), De media (zie ook de link in de navigatiebalk om naar mijn persdossier), en die betrokken zijn bij het publiceren. Ook organisatoren van Sci-fi en Horror conventies.

Misschien bent u een professionele schrijver zelf (of ambitie hebben om aan een)? Neem contact op met me als je interesse hebt in te ruilen links.

Heeft u een boekenclub? Ik kan bezoeken elk boek club als u het lezen van mijn werken, zolang tarieven * en accommodatie (indien nodig) worden gesorteerd. (* NB: Ik woon in Essex, Verenigd Koninkrijk)


Mijn publicaties

NB: Deze zijn alleen beschikbaar in het Engels op dit moment.

Eternal Witch

Artwork © 2018, Alex Sumner

ZARIA ROSE heeft het allemaal: een succesvolle carrière als popster, roem, fortuin, adulation – en een magische methode om absoluut alles te krijgen wat ze wil.

Maar wanneer ze op een dag haar herinneringen uit het verleden probeert te ontdekken, begint haar ogenschijnlijk perfecte leven uit elkaar te vallen – met nachtmerrieachtige en gewelddadige gevolgen …

Een roman over Visionaire Fictie, in het hedendaagse Groot-Brittannië

Eternal Witch is verkrijgbaar als voor Kindle.

Taromancer

© 2013

© 2013

Taromancer is een visionair & Metaphysica Fictie roman, die is een standalone verhaal in zijn eigen recht.

Ontgoocheld en gedesillusioneerd met haar carrière als een waarzegster, Miranda ontmoet een gekke oude man op een avond, en wordt ondergedompeld in een spirituele zoektocht – met de tweeëntwintig troeven van de Tarot als haar metgezellen.

Taromancer is verkrijgbaar als voor Kindle.

The Magus


Cover artwork © 2009, de auteur.
De politie geroepen om een moord scène in Fulham. Ze vinden een lijk – maar geen bewijs van moord … Twee detectives moeite om achter de waarheid van de zaak. Maar wanneer een mysterieuze oude man beweert dat het slachtoffer werd gedood door een satanist, weinig doen realiseren ze zich hun leven voor altijd veranderd worden …

Het eerste boek in de “Magus” trilogie. Geschikt voor volwassen readers.

Beschikbaar voor download op Amazon Kindle of Smashwords.

Opus Secunda


Cover artwork © 2010, de auteur.
Nichola Peterson is gepromoveerd tot Detective Inspector en, met haar nieuwe jonge partner op sleeptouw, is toegewezen aan een nieuwe moordzaak te onderzoeken: dat van een wetenschapper die werkte voor een top farmaceutisch bedrijf. Maar als ze sondes dieper, ze ontmoet vijandschap en intriges. Haar onderzoek – en haar liefde-leven – steeds chaotisch. En als klap op de vuurpijl: de mysterieuze Magus weer verschijnt en onthult dat hij werkte met de moord-slachtoffer op een top-geheim project …

Dit is het tweede boek in de “Magus” trilogie. Geschikt voor volwassen readers.

Beschikbaar voor download op Amazon Kindle of Smashwords.

Licence To Depart


Cover artwork © 2011, de auteur.
Nichola Peterson, ex-politieagente is op het laagste punt van haar fortuin: haar carrière in puin, met geweld gescheiden van de man van wie ze houdt, en machteloos om eencrimineel meesterbrein van de ravage aan te richten te stoppen. Dan is de mysterieuze Magus verschijnt, biedt haar een laatste kans op verlossing.

Plotseling – een schot weerklinkt …

Dit is het derde boek in de “Magus” trilogy. Geschikt voor volwassen readers.

Beschikbaar voor download op Amazon Kindle of Smashwords.

“The Demon Detective, and other stories.”

The Demon Detective


Cover artwork © 2011, de auteur.
Guy Shepardson gebruik heeft gemaakt van zijn heerschappij over de Black Arts tot een succesvol zakenman en stijlvolle man over de stad te worden. Maar als zijn oude mentor wordt vermoord, zweert hij zijn bevoegdheden te gebruiken om het opsporen van de moordenaar …

Verkrijgbaar uitsluitend als een eBook van Amazon of Smashwords.

A Greater Power


Cover artwork © 2011, de auteur.
Een donkere fantasy thriller, de tweede in de serie “The Demon Detective en andere verhalen.”Een man wordt vermoord in het holst van de nacht op het platteland van Oxfordshire – een briefje in zijn zak verbindt hem suave moderne tovenaar GUY SHEPARDSON. Guy vindt al snel zich bedreigd door sinistere schurken en geholpen door mooie van de dode dochter als hij probeert te confronteren de moordenaars …

Leverbaar uitsluitend als een e-boek van Amazon of Smashwords.

Shall We Kill The President?

Cover artwork © 2012, de auteur.

De nieuwe novelle met Guy Shepardson, The Demon Detective.

Jet-instelling hedendaagse tovenaar Guy Shepardson duurt een reis naar Washington DC, waar hij wordt geconfronteerd met een groep vampieren die tot Hem komen met een ongewone verzoek! Echter, vijanden zowel oude als nieuwe plannen van hun eigen, en zou dolgraag Guy Shepardson uit de weg. Kan Guy ontsnappen aan hun klauwen en gebruiken al zijn magische krachten om een plot te stoppen om de President van de Verenigde Staten te vermoorden?

Op dit moment uitsluitend verkrijgbaar als e-boek via Amazon of Smashwords.

A Fairy Story By Any Other Name

© Alex Sumner 2014

Moderne dag Sorcerer (en zwierige stedeling) Guy Shepardson vindt zichzelf uit zijn diepte en uit  deze wereld als hij gebruik maakt van zijn bevoegdheden om een wanhopig zieke meisje te redden. In plaats daarvan komt hij dwalen door magische werelden bevolkt door monsters, draken, kannibalen, een serieus verbijsterde Voodoo Loa en een feisty Fee Krijgerin, die wil absoluut niet naar Guy’s jonkvrouw in nood zijn!

Maar zoals Guy komt dichter bij zijn doel, realiseert hij zich dat de kosten veel groter dan hij ooit gedacht zou kunnen zijn

A FAIRY STORY BY ANY OTHER NAME  zijnde de voortdurende avonturen van Guy Shepardson, The Demon Detective.

Beschikbaar als Kindle.

U hoeft niet een Kindle-toestel Kindle ebooks te lezen! KLIK HIER VOOR DETAILS.